034-4608201 contact@rdja.nl

Kennismaken met RdJ Training & Organisatie Advies

Al onze teamleden hebben dezelfde passie: eraan bijdragen dat u als ondernemingsraad daadwerkelijk invloed heeft op het organisatiebeleid en op de arbeidsvoorwaarden en dat u als team daarbij uw achterban op een serieuze en effectieve manier vertegenwoordigt.

Bij ons zit u met uw ondernemingsraad goed

Wij kunnen het wel roepen maar u moet het gewoon ervaren. Geen woorden maar daden.

Het is echter niet zo simpel om die invloed ook daadwerkelijk te realiseren. Om die invloed uit kunnen oefenen moet u weten wat u wilt beïnvloeden en hoe u kunt beïnvloeden.

Doordat wij samen met u opereren, samen met u in de klei staan en samen met u aan de onderhandelingstafel zitten hebben wij als geen ander door wat er nodig is om daadwerkelijke invloed te realiseren als OR-team. Door onze eigen deskundigen en ons grote netwerk van specialisten zijn wij in staat om u altijd te helpen in elke situatie.

De trainers, coaches en deskundigen staan altijd voor u klaar, ook in het weekend als het nodig is.

Door onze ruime praktijkervaring maken wij resultaten waar en dat maakt ons uniek. Of het nu gaat om een prominente vraag of de strategie, wij kunnen u voorzien in uw behoefte! Onze resultaten worden geaccepteerd door alle partijen, van medewerker tot aan de boardroom, zodat achteraf geen discussies ontstaan over wat er nu is afgesproken.

Onze diensten zijn dus meer dan een optelsom van advisering, begeleiding, trainingen, cursussen en coaching. Door de chemie en de ‘onzichtbare’ samenhang van onze diensten zult u merken dat u daadwerkelijke invloed weet te realiseren in praktijk.

Wij werken onder andere voor…

Visma
British American Tobacco
De Rijke
Copaco
Gemeente Utrecht

uw vragen, onze antwoorden

Geen geouwehoer maar rechtstreeks vanuit de praktijk

RdJ Training & ORganisatie advies

Bereik ons via

034-4608201
contact@rdja.nl

Bezoek ons op

Prins Hendriklaan 27
3433 EH Nieuwegein

Onze social media

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
© 2022 RDJ Training & Organisatie Advies