034-4608201 contact@rdja.nl

Spinning Marathon voor Stichting Dag Zonder Zorgen

22 maart 2017
Maatschappelijke discussies
Trappen voor het goede doel

RdJ Training & Organisatie steunt het goede doel Stichting Dag Zonder Zorgen. Afgelopen zaterdag werd een fantastisch event gehouden om geld in te zamelen om de stichtingsdoelen te realiseren. Normaliter treft u een inhoudelijk artikel aan. Wij maken graag éénmaal een uitzondering.

Stichting Dag Zonder Zorgen is een Nieuwegeins initiatief dat zich belangeloos inzet om bijzondere dagjes uit te organiseren voor gezinnen die zich dat niet kunnen veroorloven. Afgelopen zaterdag werd er volop gesport voor de stichting ‘Dag Zonder Zorgen.’

Bij Newstyle Wellness & Healthclub trapten ruim 30 fanatieke fietsers gedurende de dag het fantastische eindbedrag van € 572,50 bij elkaar. De stichting is ontzettend blij met deze donatie, die dit jaar ten goede komt aan de gezinnen die in mei meegaan naar Plopsaland. “Trappen voor een goed doel. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel mensen zijn die onze lokale actie steunen. De deelnemers waren zo enthousiast dat er in het najaar een nog groter event wordt georganiseerd. Wij zijn daar zeer verheugd over als stichting.’’

In 2016, de eerste keer dat de stichting op stap ging, genoten met 22 gezinnen (54 kinderen en 31 volwassen) van een dagje Apenheul in Apeldoorn. Dit jaar staat een dagje Plopsaland de Panne (België) op de agenda. ‘Deze dag zal weer in het teken staan van het organiseren van gezinsactiviteiten ten behoeve van het welzijn van kwetsbare jonge mensen. Dit jaar gaan we op 6 mei, de laatste week van de mei vakantie, naar Plopsaland en zoals het er nu naar uitzie gaan we met 100 personen!’ aldus Rick de Jong, bestuursvoorzitter en oprichter van de stichting.

Gezinservaringen zijn het mooiste wat er is en wat ze opleveren is onbetaalbaar. Dat is waar Stichting Dag Zonder Zorgen zich hard voor maakt. Wilt u de stichting ook steunen? Neem dan eens een kijkje op www.dagzonderzorgen.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u niets missen? Ontvang als eerste onze artikelen, praktische tip en ontvang handige gratis downloads.

Rick de Jong

06 51 034 107

Auteur van het artikel

Rick de Jong (1974) is oprichter en eigenaar van RdJ Training & Organisatie Advies. Rick is één van de gespecialiseerde adviseurs en heeft ruim 20 jaar ervaring met het adviseren en trainen van ondernemingsraden. In al die jaren heeft hij honderden ondernemingsraden bijgestaan tijdens advies- en instemmingstrajecten op allerlei terreinen, in vrijwel alle sectoren.

Gaandeweg groeide bij Rick het besef dat hij wel zijn analyses en aanbevelingen aan een OR kan voorleggen, maar dat het uiteindelijk toch van het team – en de lef van het team – afhangt of hiermee ook invloed kan worden uitgeoefend. Vanuit dit besef heeft Rick de trainingen ingericht, praktisch en meteen toepasbaar voor de specifieke situatie waarin de OR zich bevindt.

Met RdJ Training & Organisatie Advies wil hij ondernemingsraden voorzien van meer kennis, vaardigheden en lef, zodat zij hun doelstellingen kunnen realiseren..

Gerelateerde artikelen

Het nieuwe Regeerakkoord Ontslagrecht: Sneller op straat, en afgescheept met een fooitje

Het nieuwe Regeerakkoord Ontslagrecht: Sneller op straat, en afgescheept met een fooitje

Onder het nieuwe Regeerakkoord kabinet-Rutte III komen werkgevers weer sterker te staan als zij een werknemer willen ontslaan. Werknemers komen sneller op straat, én worden afgescheept met een fooitje. Het wordt wederom makkelijker om de arbeidsovereenkomst met een werknemer aan te gaan en te beëindigen. Inzake de beëindiging moeten werknemers nog eens genoegen nemen met een lagere vergoeding. Hoe kan dit en waarom?

Lees meer
Het slopen van Solidariteit

Het slopen van Solidariteit

Binnen steeds meer sectoren twijfelen werkgevers erover of ze nog wel door willen gaan met de cao’. Zo opende de Telegraaf afgelopen week. Steeds meer zaken worden ter discussie gesteld die op het eerste gezicht opzichzelfstaande ingrepen zijn maar in combinatie vormen zij een zeer groot geheel die de solidariteit slopen en bijdraagt aan de verruwing van onze samenleving. Deze blog gaat in op deze zaken. En heel misschien bekijkt u de zaken vanaf morgen net iets anders.

Lees meer