034-4608201 contact@rdja.nl

Kennismaken met RdJ Training & Organisatie Advies |

Alle teamleden van RdJ Training & Organisatie Advies hebben dezelfde passie: eraan bijdragen dat u als ondernemingsraad daadwerkelijk invloed heeft op het organisatiebeleid en op de arbeidsvoorwaarden en dat u als team daarbij uw achterban op een serieuze en effectieve manier vertegenwoordigt.

Het is echter niet zo simpel om die invloed ook daadwerkelijk te realiseren. Om die invloed uit kunnen oefenen moet u weten wat u wilt beïnvloeden en hoe u kunt beïnvloeden.

Doordat wij samen met u opereren, samen met u in de klei staan en samen met u aan de onderhandelingstafel zitten hebben wij als geen ander door wat er nodig is om daadwerkelijke invloed te realiseren als OR-team. Door onze eigen deskundigen en ons grote netwerk van specialisten zijn wij in staat om u altijd te helpen in elke situatie.

Onze trainers, coaches en deskundigen staan altijd voor u klaar, ook in het weekend als het nodig is.

Door onze ruime praktijkervaring maken wij resultaten waar en dat maakt ons uniek. Of het nu gaat om een prominente vraag of de strategie, wij kunnen u voorzien in uw behoefte! Onze resultaten worden geaccepteerd door alle partijen, van medewerker tot aan de boardroom, zodat achteraf geen discussies ontstaan over wat er nu is afgesproken. Bij RdJ Training & Organisatie Advies zit je goed.

Wij kunnen het wel roepen maar u moet het gewoon ervaren.
Geen woorden maar daden.

Onze diensten zijn dus meer dan een optelsom van advisering, begeleiding, trainingen, cursussen en coaching. Door de chemie en de ‘onzichtbare’ samenhang van onze diensten zult u merken dat u daadwerkelijke invloed weet te realiseren in praktijk.

Drie belangrijke redenen om eens nader kennis te maken

1. Als u beleid wilt beïnvloeden, wilt u niets liever dan het beste en zeker weten dat u niets bent vergeten. U heeft recht op deskundige bijstand van mensen die verstand hebben van beleid en van organisaties. Onze trainers en deskundigen hebben jarenlang in bedrijven en/of non-profitorganisaties gewerkt. En doordat zij dezelfde problemen hebben ondervonden als waarmee u te maken krijgt, weten zij uit eigen ervaring hoe u hiermee moet omgaan. Wij staan samen met u in de klei en kennen het klappen van de zweep.

2. Het is niet voldoende om ergens verstand van te hebben. Want daarnaast moet u als ondernemingsraad gezamenlijke besluiten nemen, wat heel lastig kan zijn. Ook dient u met elkaar over het nodige lef beschikken om ook onder moeilijke omstandigheden toch uw eigen visie te geven. Onze trainers zijn ook ervaren coaches, die ervoor zorgen dat uw team goed gaat draaien.

3. Óf u bent het (gedeeltelijk) eens met uw bestuurder óf u heeft (deels) een eigen visie. Zo’n eigen visie moet u kunnen verwoorden. Vaak moet er ook worden onderhandeld. Onze trainers en adviseurs kennen de praktijk. Hierdoor kunnen zij u in elke situatie voorzien van praktische tips, waar u echt iets aan heeft. Zij weten vanuit hun eigen ervaring precies hoe de hazen lopen en kunnen u exact vertellen hoe u het beste kunt onderhandelen, wat u in een bepaalde situatie het beste kunt doen en wat u vooral moet laten. Ook kunnen zij u vertellen hoe uw bestuurder vermoedelijk zal gaan reageren.

Vul hier uw gegevens voor vragen of als u iets wilt weten als OR

6 + 13 =

X