Over ons

Meer dan een kennismaking

Alle teamleden van RdJ Training & Organisatie Advies hebben dezelfde passie:

Wij willen eraan bijdragen dat u als ondernemingsraad daadwerkelijk invloed heeft op het organisatiebeleid en de arbeidsomstandigheden en dat u als team daarbij uw achterban op een serieuze en effectieve manier vertegenwoordigt.

Ons team

Rick de Jong

Trainer

Rick de Jong

Heeft ruim 17 jaar ervaring met het adviseren en trainen van ondernemingsraden. In al die jaren heeft hij honderden ondernemingsraden bijgestaan tijdens advies- en instemmingstrajecten op allerlei terreinen, in vrijwel alle sectoren.

Martijn Oerlemans

Trainer

Martijn Oerlemans

Traint en adviseert ondernemingsraden sinds 10 jaar. Daarvoor was hij HR-adviseur bij Philips en werkte hij ook regelmatig samen met ondernemingsraden, maar dan aan de andere kant van de tafel.

Simon Troost

Trainer

Simon Troost

adviseert en traint ondernemingsraden voornamelijk op het gebied van VGWM commissies en schrijft veel over zijn vakgebied. Zijn achtergrond is HTS elektronica met een groot aantal jaren werkervaring in de techniek.

Stijn van den Bosch

Trainer

Stijn van den Bosch

werkt samen met RdJ Training & Organisatie Advies, om waarde toe te voegen vanuit zijn talent binnen (leer)trajecten en bij kritisch OR teamsituaties. Hij is in staat om OR leden en teams hetgeen te laten ‘zien’, dat nodig is om in beweging te komen.

Derk Domela Nieuwenhuis

Advocaat

Derk Domela Nieuwenhuis

Gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschap en alles wat daarmee samenhangt. Derk treedt op voor bedrijven en instellingen, vakbonden, ondernemingsraden en werknemers.

Marc van Hal

Trainer

Marc van Hal

Open communicatie en een krachtige verbinding met jezelf en anderen. Dat is waar Marc van Hal (51) voor gaat. Binnen je team, met je achterban, met je bestuurders. Maar ook met alle andere stakeholders, zoals de media of de vakbonden.

Nick Brugman- Beijen

Digitale Doerak

Nick Brugman- Beijen

Nerd eerste klas en zorgt voor de digitale ervaring binnen RDJA.

Socrates

Leider

Socrates

Hij is één van de vijf mannen uit de
chimpanseegroep en is de alfaman en leider van de groep. De groep bestaat verder uit zeven vrouwen en een aantal jeugdige chimps.

Bij RdJ Training & Organisatie Advies zit je goed.

Als ondernemingsraad wilt u graag opkomen voor de belangen van uw collega’s zonder de organisatie uit het oog te verliezen. U wilt gewoon meedenken en invloed hebben op de besluiten binnen de organisatie.

Het is echter niet zo simpel om die invloed ook daadwerkelijk te realiseren. Om die invloed uit kunnen oefenen moet u weten wat u wilt beïnvloeden en hoe u kunt beïnvloeden.

Wij hebben als geen ander door wat er nodig is om daadwerkelijke invloed te realiseren als OR-team. Dat komt omdat wij:

  • samen met u opereren
  • samen met u in de klei staan
  • en samen met u aan de onderhandelingstafel zitten

Door onze jarenlange ervaringen, het hebben van eigen deskundigen en ons grote netwerk van specialisten zijn wij in staat om u altijd te helpen in elke situatie.

Onze trainers, coaches en deskundigen staan altijd voor u klaar, ook in het weekend als het nodig is.

Door onze ruime praktijkervaring maken wij resultaten waar en dat maakt ons uniek. Of het nu gaat om een prominente vraag of de strategie, wij kunnen u voorzien in uw behoefte! Onze resultaten worden geaccepteerd door alle partijen, van medewerker tot aan de boardroom, zodat achteraf geen discussies ontstaan over wat er nu is afgesproken.

Wij kunnen het wel roepen maar u moet het gewoon ervaren. Geen woorden maar daden.
Onze diensten zijn dus meer dan een optelsom van advisering, begeleiding, trainingen, cursussen en coaching. Door de chemie en de ‘onzichtbare’ samenhang van onze diensten zult u merken dat u daadwerkelijke invloed weet te realiseren in praktijk.