034-4608201 contact@rdja.nl

This is a repeating event

Strategisch & overtuigend adviseren (online)

15jun.09:0017:00Strategisch & overtuigend adviseren (online)Daadwerkelijke invloed met uw advies

Informatie

Het adviesrecht is een van de meest wezenlijke bevoegdheden van de ondernemingsraad. U probeert immers met uw advies invloed te hebben op belangrijke besluiten van uw bestuurder. Helaas gaat in het in de praktijk niet altijd even makkelijk. Middels uw advies wilt u afspraken maken waarmee u opkomt voor de belangen van uw collega’s en bijdraagt aan het verbeteren van de organisatie. Het advies(traject) is een belangrijk middel om dit te realiseren en in de praktijk is dit helaas niet altijd makkelijk.

Een advies waaruit blijkt dat u het eens bent met uw bestuurder ziet er bijvoorbeeld anders uit dan een advies dat u wilt gebruiken om uw kansen bij de rechter te vergroten. Een advies waarmee u vooral gemaakte afspraken wilt vastleggen of een advies waarmee u uw achterban wilt overtuigen dat u het uiterste eruit heeft gehaald, zijn elk weer anders.

In de online cursus ‘Overtuigend en strategisch adviseren’ leert u alles over het adviseren. Wat werkt in de praktijk en wat niet? Welke invloed momenten zijn er tijdens het adviseren? U leert het effect van het onderhandelen voor het moment van adviseren en het maken van de juiste afspraken.

U ontmoet meteen andere OR leden waarmee u kennis en ervaring kunt uitwisselen en bouwt u meteen aan uw netwerk (handig voor later).

more

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 17:00