034-4608201 contact@rdja.nl

This is a repeating event

Leiding geven aan de OR

30mrt.09:0017:00Leiding geven aan de ORHet dagelijks bestuur (DB)

Informatie

Iedere ondernemingsraad heeft een dagelijks bestuur. En dit is niet zomaar een ‘titel’, want dit brengt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. Het dagelijks bestuur is namelijk de motor, smeerolie en het stuur van de OR. U bent in belangrijke mate verantwoordelijk voor de voortgang en effectiviteit van het OR-werk.

Veelal hebben we de neiging te sturen op inhoud, echter uit diverse studies blijkt dat het sturen van het team meer geschiedt vanuit het zoogdierenbrein. Het geheim zit hem in vijf interventiegebieden waar wij u leert de OR aan te sturen om optimaal te functioneren als team zonder dat u de baas bent.

In deze (online) cursus komen zowel de benodigde vaardigheden van het DB als het ‘managen’ van uw ondernemingsraad, zonder de baas te zijn uitvoerig aan de orde. U maakt ook kennis met andere deelnemende DB-en en kunt u ervaringen uitwisselen. Op deze manier leert u van andere uit het veld en andere leren van u. U kijkt na afloop van deze cursus gegarandeerd anders aan tegen uw eigen team.

more

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 17:00